Om Laser

Boka tid
Warodell Art Studio, Sönnerborg 109, 386 95 Färjestaden.
  • Laser 1
  • Laser 2
  • Laser 3
Om du tröttnat på din tatuering kan vi hjälpa dig, oavsett om det gäller en cover-up eller att ta bort tatueringen helt. Vi använder oss av Q-switchad Nd:YAG-laser vilket är den teknik som rekommenderas för säkrast resultat. Våra tekniker är utbildade och erfarna inom området.
Klicka här för före/efterbilder

Resultat

I de flesta fall försvinner tatueringen helt med tillräckligt många behandlingar. En tumregel är att en tatuering kan blekas upp till 50% per behandling. Det innebär att förändringen märks mest under de första behandlingarna. Detta varierar såklart men är en bra tumregel att tänka på. Vill man helt och hållet ta bort en tatuering kan det variera mellan fem och tio behandlingar. Om man däremot bara vill bleka tatueringen för att göra en cover-up så brukar det räcka färre behandlingstillfällen.

Vår utrustning

Vi använder oss av en laser med en våglängd på 1064nm som ger korta pulser. Enkelt förklarat fungerar det så att lasern splittrar sönder pigmentet i tatueringsfärgen och låter kroppen ta hand om det som blir över. Lasern påverkar emellertid inte kroppens naturliga pigment, det blir alltså ingen förändring i hudton eller liknande. Risken för ärrbildning är minimal med vår teknik.

Studion

Vår personal har flerårig erfarenhet av laserbehandling och har de utbildningar som krävs för att säkert kunna utföra borttagning av tatueringar. Vi följer strikt Strålsäkermyndighetens föreskrifter och sätter säkerheten främst. Därför inleds alltid en behandlingscykel med en ljuplodad konsultation för att se till att du får absolut bästa resultat. Har du några frågor kan du alltid höra av dig till oss!

Vill du boka tid? Eller har andra förfrågningar?

Gör det direkt här.
Mejla för snabbast svar!
Ring Mejl